Serviciile pe care le oferim

Evaluarea spațiului privind accesibilitatea.

Doriți să creați un spațiu accesibil?Noi vă oferim serviciul de evaluare a acestuia GRATIS!De asemenea vom veni cu anumite recomandări sau cu un raport de evaluare a spațiului DVS.


Instalarea

Ați procurat pavaj tactil, indicatoare de orientare, etc. și nu cunoașteți cum să-l instalați corect? Consultanții noștri vă vor ghida în procesul de amenajare a spațiului și la solicitarea DVS vă vom oferi o echipă de instalatori profesioniști.


Furnizarea echipamentului

Nu cunoașteți care echipament e mai potrivit pentru acomodarea rezonabilă a spațiului DVS? Noi vă oferim echipament și tehnologii asistive conform conceptului ”Design Universal”, pentru persoane cu diferite tipuri de dizabilitate.


Proiectarea și oferirea soluțiilor tehnice

Aveți o echipă, care ar putea executa lucrările de accesibilizare a spațiului DVS, dar nu aveți proiect tehnic?Noi vă oferim un proiect tehnic executat de un arhitect/proiectant profesionist.


Produse

Căutați anumite produse ce țin de accesibilitate pe piața locală și nu găsiți? La noi puteți comanda produse specializate ca: pavaj tactil de avertizare, pavaj tactil de orientare ( atât pentru interior cât și pentru exterior ), rampă pliabilă, bare de suport, indicatoare de orientare etc.


Garanția noastră


Oferim soluții de accesibilitate conform normativelor tehnice naționale și standardele internaționale în vigoare.

Oferim 100% garanție la produsele și serviciile noastre.

În acest moment nu dispunem de produse, vă rugăm să completați formularul și revenim la dvs. când vom avea