Despre noi

Universal Acces S.R.L. este o întreprindere socială fondată de A O ”Centrul pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități ”, care activează de 13 ani și are experiență de 3 ani în domeniul accesibilități spațiului public. Avem ca scop crearea și adaptarea spațiilor în conformitate cu standardele naționale și internaționale. Universal Acces SRL este ca un răspuns a lipsei pe piața locală a unei întreprinderi care ar presta servicii de calitate privind accesibilitatea. Consultanții noștri sunt contractați de către instituțiile locale de stat și au o experiență vastă în acest domeniul accesibilității.

Garanția noastră


Oferim soluții de accesibilitate conform normativelor tehnice naționale și standardelor internaționale.

În cazul în care nu sunt conform standardelor în vigoare, întoarcem banii înapoi sau refacem conform standardelor din contul nostru.

Ce avantaje avem?Experiență vastă

Cunoaștem bine necesitățile persoanelor cu dizabilități,

privind accesibilitatea,

deoarece echipa este

construită din consultanții

privind accesibilitatea.

Consultații

Oferim consultații și informații despre bunele practici internaționale și standarde ISO.

Primăria mun. Chișinău

Consultanții noștri sunt implicați ca experți privind accesibilitate la Primăria mun. Chișinău

Organizații Internaționale

Avem conexiuni cu organizații de peste hotare, din domeniu accesibilității, materiale informative privind normativele internaționale privind accesibilitatea.

Universal Acces S.R.L.

Universal Acces S.R.L. este o întreprindere socială fondată de A O ”Centrul pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități ”, care activează de 13 ani și are experiență de 3 ani în domeniul accesibilități spațiului public.

În acest moment nu dispunem de produse, vă rugăm să completați formularul și revenim la dvs. când vom avea